BASIN ODASI > BASINDA Kordsa

Kordsa, iyilik peşinde koştu

15.11.2017

Lastik ve inşaat güçlendirme ile kompozit teknolojileri lideri Kordsa, İstanbul Maratonu’nda TOÇEV için koştu.

Sabancı Holding iştiraki Kordsa, 39. kez düzenlenen İstanbul Maratonu’na beşinci kez katıldı. Geleceği güçlendirme misyonuyla kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına devam eden Kordsa, 23 yıldır “Okumak her çocuğun hakkıdır” sloganıyla çocukların hayatın değiştiren TOÇEV için koştu. Koşuya 42 Kordsa güçlendiricisi katıldı.

Kordsa, geçen sene Antalya’da düzenlenen Runatolia maratonunda da “İçerde Çocuk Var” projesi için koşmuştu.

Kordsa, Sabancı Gönüllüleri kapsamında sosyal sorumluluk projelerine devam ederken, her sene tüm dünyadaki üretim tesislerinden yöneticileri bir araya getirdiği etkinlik kapsamında da fabrikasının olduğu İzmit’te bir okulu yenileyerek çocukların geleceğini güçlendiriyor.

Kordsa Hakkında

Kordsa; lastik ve inşaat güçlendirme ile kompozit teknolojileri pazarının global oyuncusudur. Lastik güçlendirme teknolojileri pazarının dünya lideri Kordsa, Amerika’dan Asya Pasifik’e kadar uzanan geniş bir coğrafyaya yayılan üretimiyle güçlendirme teknolojilerini tüm dünyaya sunmaktadır. Ar-Ge ve inovasyonu tüm iş süreçlerinde temel alan Kordsa, 479 patent başvurusuna sahiptir.